by

WordPress SEO sivuston 16 Helppoja vinkkejä

Hei, tervetuloa Capandtr8tors, tällä kertaa keskustelemme WordPress SEO sivuston 16 Helppoja vinkkejä, vain vilkaista selitys hyvin …

WordPressin SEO:n parantamiseksi on monia optimointitoimia, joita voit toteuttaa. Joitakin niistä ovat esimerkiksi artikkelien avainsanojen määrittäminen, permalinkkien asettaminen, SEO-puginien käyttäminen ja niin edelleen. Kun vaihtoehtoja on niin paljon, on tärkeää keskittyä niihin asioihin, jotka sinun on tehtävä ensin. Alla olemme laatineet kuusitoista helppoa WordPress SEO vinkkejä sivustosi.

Näin parannat WordPressin SEO:ta

1. Asenna WordPress SEO Plugins

Tärkein asia, joka sinun on tehtävä SEO:n parantamiseksi WordPressissä, on asentaa liitännäisiä, jotta voit hallita verkkosivustoasi tehokkaammin. Näin voit hallita täysin verkkosivustosi SEO-optimointia.

Voit käyttää Yoast SEO:ta tai All In One SEO Packia. Sinun ei tietenkään tarvitse käyttää molempia. Voit valita haluamasi. Klikkaa seuraavia linkkejä nähdäksesi Yoast SEO:n ja All in One SEO Packin käyttöönottoa koskevat oppaat.

2. Optimoi Permalink

WordPress luo oletusarvoisesti pitkän permalink-rakenteen. Oletusrakenne on päivämäärä ja URL-osoitteen nimi. Esimerkki tästä on alla.

https://capandtr8tors.com/2017/08/10/title-post

Googlen suosimat linkit sisältävät otsikoita tai avainsanoja. Silloin lyhyemmät permalinkit toimivat vielä paremmin. Kun määrität permalinkkejä, suosittelemme käyttämään Post Name -nimeä. Näin avainsana näkyy paremmin, kun verkkosivustosi ilmestyy Googleen.

https://capandtr8tors.com/title-post

Voit muuttaa permalinkkejä WordPress-kojelaudan kautta. Valitse Asetukset > Sallitut linkit. Valitse sitten Postin nimi -valintaruutu ja tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna muutokset -painiketta.

Muista, että jos postauksesi on jo verkossa ja muutat permalinkkiä, kun postaus on jo jaettu sosiaalisessa mediassa, voit olla varma, että postaus ei ole enää saatavilla. Varmista siis, että ohjaat vanhan postauksen URL-osoitteen postaukseen, jossa on uusi permalinkki, jotta kävijät voivat edelleen käydä helposti. Voit käyttää laajennusta nimeltä Change Permalink Helper.

3. Tee avainsanatutkimus

Avainsanat ovat yksi tekijä, jonka Google ottaa huomioon määritettäessä artikkelien sijoittumista hakutulossivuilla. Siksi sinun on tehtävä avainsanatutkimus. Tutkimuksen lisäksi voit myös selvittää oikeat sanat siitä, mitä avainsanoja artikkelissa tulisi käyttää.

Voit käyttää Ahrefs, SEMrush ja Google Keyword Planner -työkaluja oikeiden avainsanojen tutkimiseen ja määrittämiseen. Jos sisältösi on bahasa indonesian kielellä, suosittelemme käyttämään Ahrefsia tai Google Keyword Planneria.

4. Määritä Post Avainsanat

Sinun on laitettava avainsanojen nollauksen tulokset viestiin. Näiden tarkennettujen avainsanojen ansiosta sekä kävijät että hakukonejärjestelmät ymmärtävät artikkelisi helposti. Näin voit voittaa kilpailun hakutulossivun ensimmäisestä sijasta helpommin.

Jos luot ensimmäistä kertaa artikkeleita blogiisi, suosittelemme käyttämään Yoast SEO -lisäosaa. Tämä lisäosa auttaa sinua luomaan optimoituja artikkeleita.

Käytämme esimerkiksi avainsanaa “WordPress SEO”. Yoast SEO -lisäosa analysoi ja suosittelee, mitä sinun on tehtävä.

5. Määritä Title Tag

Voit määrittää viestin otsikkotunnisteen. Voit syöttää sen Yoast SEO -lisäosan SEO title -kenttään. Avainsana kannattaa laittaa otsikkotunnisteen alkuun. Jos avainsana on esimerkiksi WordPress SEO, voit käyttää otsikkoa “Easy WordPress SEO with 16 Optimisation Steps”. Ole tarkkana. Laitoimme avainsanan “WordPress SEO” otsikkotunnisteen alkuun osana tätä optimointivaihetta.

Muista, että hakutuloksissa näytettävän otsikkotunnisteen enimmäismerkkimäärä on 65 merkkiä. SEO-vaikutusten lisäksi otsikkotunniste vaikuttaa myös klikkausprosenttiin, joten tee siitä huomiota herättävä.

Voit kokeilla A/B-testausta otsikoiden testaamiseksi, jotta näet, millä otsikoilla on korkea CTR. Voit tehdä sen käyttämällä lisäosia, kuten Title Experiments ja Nelio AB Testing.

6. Määritä Meta Description

Otsikkotunnisteiden lisäksi myös metakuvaukset voivat vaikuttaa CTR:ään. Mitä parempi metakuvaus on, sitä korkeampi on artikkelisi CTR. Tämä vaikuttaa siis sijoitukseen Googlessa, sillä mitä korkeampi CTR on, sitä todennäköisemmin sivustosi näkyy hakutuloksissa.

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *